INFO

Vastaanotto

Aleksanterin Teatteri, Bulevardi 27, Helsinki. 3.kerros.

Vastaanottokäynti 

                        

  • 45 min                                75,00 e

Ajanvarausten peruutus 24 h ennen aikaa

MINUSTA LYHYESTI

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, osteopaatti, koulutettu hieroja sekä lähihoitaja. Vastaanottoni lisäksi työskentelen aktiivisesti Futsalin U19-maajoukkueessa fysioterapeuttina ja fyysisen valmennuksen koordinaattorina. Lisäksi teen yhteistyötä Etelä-Espoon Pallon (EsPa) sekä Futsal Mad Maxin (Futsal-lliga) kanssa. Olen myös UEFA:lla luennoitsijana futsalin kansainvälisessä valmennuskoulutuksessa. Joukkuevoimistelussa toimin vuosina 2015-2020 Olarin Voimistelijoissa, Suomen Voimisteluliiton leireillä fyysisen valmennuksen asiantuntijana sekä kansainvälisen joukkuevoimisteluliiton (IFAGG) luennoitsijana.

Ammattitaidostani pidän huolta kouluttautumalla jatkuvasti lisäkoulutuksilla sekä seuraamalla tieteellisiä julkaisuja. Olen osallistunut Suomessa ja ulkomailla lukemattomien huippuammattilaisten koulutuksiin. Olen mukana yhdistystoiminnassa puheenjohtajana Suomen Jalkapallofysioterapian Yhdistyksessä. Tällä hetkellä opiskelen maisteritason tutkintoa englanninkielisessä Master of Sports & Exercise Physiotherapy-ohjelmassa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Aloitin oman podcastini vuonna 2020: Manuaalinen Terapia-podcastiini voit tutustua tästä linkistä

Kirjoitan myös blogia, johon voit tutustua klikkaamalla ylävalikkoa.


 

VASTAANOTOLLANI
 

Haastattelen, tutkin, testaan ja teen johtopäätöksiä vaivastasi tämän kokonaisuuden perusteella. Yleisesti ottaen olen liike-optimisti sen sijaan, että kieltäisin ihmistä liikkumasta, ellei kyseessä ole vakava vaiva, joka vaatii lisätutkimuksia. Lisäksi pyrin parhaani mukaan rikkomaan myyttejä terveyteen ja ihmiskehon toimintaan liittyen. Kaikilla terveyteen tai kehon toimintaan liittyvät neuvoilla on tieteellinen perusta, joka tarkoittaa sitä, että ne eivät perustu pelkästään minun tai muiden kokemukseen, anekdootteihin tai filosofioihin.


TRAINING ROOM HELSINKI

TRH on klinikkaani rakennettu harjoitustila, jossa onnistuu voimaharjoittelun kuningasliikkeet sekä  mm. nopeusvoimaa kehittävät keskeisimmät harjoitteet. TRH on tarkoitettu kaikille omasta suorituskyvyn kehittämisestä kiinnostuneille ikään katsomatta. Jos haluat tulla vahvemmaksi, kestävämmäksi tai nopeammaksi, on paikkasi TRH!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


AMMATTINIMIKKEET

Osteopaatti
 

Osteopaatti on tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen tutkimisen ja manuaalisen terapian korkeakoulutettu terveydenhuollon ammattilainen. 4-vuotinen koulutus antaa monipuoliset valmiudet ihmisen toimintakyvyn tutkimiseen ja vaivojen hoitamiseen. Osteopaatin erikoisosaamista ovat nivelten mobilisointi- sekä manipulaatiohoidot sekä kehon pehmytkudosten hoitomenetelmät. Nykytiedon mukaan manuaalinen terapia yhdistettynä liikeharjoitteluun ja ohjaukseen muodostavat yhdenlaisen lähestymisen erilaisiin vaivoihin, kuten alaselkä- tai niskakipuihin. Yleisesti ajateltuna manuaalinen terapia voi lievittää mitä tahansa tuki- ja liikuntaelimistön kiputilaa.

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti on terveyden, liikkumisen ja ihmisen toimintakyvyn korkeakoulutettu asiantuntija. Fysioterapian perustana Evidence Based Medicine, jossa tutkittu tieto yhdistyy kliiniseen kokemukseen sekä potilaan mieltymyksiin ja toimintatapoihin. Fysioterapian keskeinen osa-alue on liike, jota voidaan tukea monilla muilla hoitokeinoilla, kuten manuaalisella terapialla ja esimerkiksi terveysneuvonnalla. Fysioterapian vastaanotolle voi tulla myös lääkärin lähetteellä, jolloin hoidosta saa Kela-korvauksen. Voit myös tulla ilman lähetettä.


Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä, tervetuloa!

IMG_20200608_090421.jpg