INFO

Vastaanotto

Maapallonkatu 8 H, 02210 Espoo - Katutason liiketila

Hinnasto

Vastaanottokäynti


30 min                                55,00 e

45 min                                65,00 e                       

60 min                                75,00 e

90 min                                100,00 e

120 min                              140,00 e

 

Ajanvarausten peruutus 24 h ennen aikaa

Minusta lyhyesti

Olen fysioterapeutti, osteopaatti, koulutettu hieroja sekä lähihoitaja koulutukseltani. Vastaanottoni lisäksi työskentelen aktiivisesti Olarin voimistelijoiden sekä futsalin U19-maajoukkueessa. Lisäksi teen yhteistyötä Etelä-Espoon Pallon (EsPa) sekä PK-35 Vantaan jalkapallojoukkueen kanssa. Olen myös UEFA:lla luennoitsijana futsalin valmennuskoulutuksessa.

Ammattitaidostani pidän huolta kouluttautumalla jatkuvasti lisäkoulutuksilla ja lukemalla tutkimuksia. Olen osallistunut Suomessa ja ulkomailla lukemattomien huippuammattilaisten koulutuksiin. Olen mukana yhdistystoiminnassa puheenjohtajana Suomen Jalkapallofysioterapian Yhdistyksessä sekä varapuheenjohtajana PK-35 Vantaan jalkapallojoukkueessa. Teen yhteistyötä alan kollegoiden kanssa sekä sparraan mielelläni kuntoutusalan opiskelijoita. Opiskelen työn ohella kasvatustieteitä Jyväskylän yliopistossa.  

Lisäksi olen saanut kunnian olla luennoimassa hienoissa tapahtumissa, kuten Fysioterapia 2.0-tapahtumassa Helsingissä 2019, Suomen Palloliitolla maajoukkuepelaajille 2017-2018, Olarin Voimistelijoiden valmentajapäivässä 2018, UEFA:n valmentajakoulutuksessa 2018 sekä Kansainvälisen Joukkuevoimisteluliiton (IFAGG) asiantuntijaluennoitsijana Grazissa 2018. Mediassa olen toiminut asiantuntijana Latu & Polku-lehdessä sekä Olarin Voimistelijoiden Ovolainen-julkaisussa. Harrastelija-kirjailija sisälläni saa tyydytystä myös oman blogin kirjoittamisesta. Tulevaisuuden haaveena on kirjoittaa oma kirja.

Osteopatia

Osteopaatti on tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen tutkimisen ja manuaalisen terapian korkeakoulutettu terveydenhuollon ammattilainen. 4-vuotinen koulutus antaa monipuoliset valmiudet ihmisen toimintakyvyn tutkimiseen ja vaivojen hoitamiseen. Osteopaatin erikoisosaamista ovat nivelten mobilisointi- sekä manipulaatiohoidot sekä kehon pehmytkudosten hoitomenetelmät. Nykytiedon mukaan manuaalinen terapia yhdistettynä liikeharjoitteluun ja ohjaukseen takaavat parhaan mahdollisen yhdistelmän.

Fysioterapia

Fysioterapeutti on terveyden, liikkumisen ja ihmisen toimintakyvyn korkeakoulutettu asiantuntija. Fysioterapian perustana on tutkittuun tietoon perustuvat hoitokäytännöt. Fysioterapian keskeinen osa-alue on liike, jota voidaan tukea monilla muilla hoitokeinoilla, kuten manuaalisella terapialla ja esimerkiksi terveysneuvonnalla. 

Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä. En ole määritellyt ala- tai yläikärajaa hoitokäynneille.

 

Fysioterapian vastaanotolle voi tulla myös lääkärin lähetteellä, jolloin hoidosta saa Kela-korvauksen. Voit myös tulla ilman lähetettä.