top of page

INFO

Tarjoan osteopatia- ja fysioterapiapalveluita Helsingin keskustassa vastaanotollani, joka sijaitsee Aleksanterin Teatterissa. Tilani soveltuvat moninaisten kiputilojen hoitoon sekä aktiiviseen kuntoutumiseen.

Tuki- ja liikuntaelimistön vaivat
 

Osteopaatin ja fysioterapeutin koulutustausta antaa parhaan mahdollisen kompetenssin hoitaa tule-vaivoja, kuten selkä-, niska-, olkapää- ja kyynärpään alueen kiputiloja. Laaja ymmärrys anatomiasta, fysiologiasta ja kliinisestä tutkimisesta ovat osaamisen kulmakiviä. Lisäksi fysioterapeutti on liikkumisen asiantuntija, joka takaa laadukkaan osaamisen vaivojen ennaltaehkäisyssä ja kuntoutusprosesseissa.


Lasten- ja nuorten liikunta- ja rasitusvammat
 

Lasten ja nuorten liikuntaan liittyvät vammat ja kiputilat ovat lisääntyneet nousujohteisesti vuodesta 2000 lähtien. Syitä on monia, mutta usein kyseessä on liiallinen kuormitus suhteessa kykyyn palautua fyysisestä ja arjen rasituksesta.

Fysioterapia on aina perusteltua, kun kyseessä on liikkuvan tai urheilevan lapsen tai nuoren esimerkiksi kantapää-, lonkka-, polvi- tai selkäkipu. Fysioterapiaa tarvitaan kuormituksen säätelyyn, lajiharjoitteluun turvallisen paluun koordinointiin sekä fyysisten ominaisuuksien ylläpitoon ja kehittämiseen. Hyvin toteutettu kuntoutus vähentää riskiä saada jatkossa sama vaiva. 


Ikääntyvien voimaharjoittelu 
 

Kulttuurissamme on valitettavasti virheellisiä käsityksiä siitä, että ikääntyessä tulisi vähentää fyysistä rasitusta. Ihmiskeho on luotu liikkumaan ja ikääntymisen tuomat kehon fyysiset muutokset luovat yhä suurenevan tarpeen fyysiselle kuormitukselle. Voimaharjoittelu sopii kaikille ja erityisesti ikääntyneiden kohdalla voimatasot määrittelevät mm. itsenäistä arjessa selviytymistä. Ikääntyneille suositellaan erityisesti nopeusvoimaa ja lihasmassaa lisäävää harjoittelua.


Urheilijoiden tukena
 

Urheilufysioterapia voidaan jakaa kahteen osa-alueeseen: kuntouttavaan ja valmennusta tukevaan toimintaan. Kuntouttava toiminta tähtää vaivasta tai vammasta kuntoutumiseen ja paluuseen täysipainoiseen lajiharjoitteluun. Valmennusta tukeva fysioterapia on usein fyysisten ominaisuuksien kehittämistä. Kokonaisuuteen liittyy vahvasti vammoja ennaltaehkäisevä toiminta. 

  

IMG_0266.jpg
IMG_20200608_090421.jpg

Vastaanotto

Aleksanterin Teatteri, Bulevardi 27, Helsinki. 3.kerros.

Vastaanottokäynti (Osteopatia-Fysioterapia)

 

  • 30 min                                65,00 e

  • 45 min                                80,00 e

  • 60 min                                90,00 e

Sarjat

  • 5 x 30 min                          290,00 e 

  • 5 x 45 min                          340,00 e

  • 5 x 60 min                          410,00 e


 

Varaa aika
 

Ajanvarausten peruutus 24 h ennen aikaa
 

bottom of page