top of page

Hyvä osteopaatti - Mikä tekee osteopaatista hyvän?

Hyvä osteopaatti on jokaisen kipuilijan tähtäimessä, mutta miten sellaisen löytää? Tässä blogissa listaan mielestäni kolme tärkeintä tekijää, jotka tekevät osteopaatista hyvän.

Hyvä osteopaatti

  1. Hyvät vuorovaikutustaidot - kaiken A ja O ovat vuorovaikutustaidot. Miten tulet kohdatuksi, miten sinua kuunnellaan ja millaisia ohjeita saat vaivasi hoitoon muodostavat jokaisen terapiasuhteen kulmakiven. Hyvä osteopaatti on usein myös hyvä tyyppi, jonka kanssa on helppoa ja vaivatonta kommunikoida sekä tulla toimeen. Hän ei käytä vaikeaa ammattiterminologiaa, vaan kommunikoi selkokielisesti.

  2. Hyvät kliiniset- ja kädentaidot - ovat merkityksellisiä vaivan syyn selvittämisen ja vakavien syiden poissulkemisen näkökulmasta. Hyvät kädentaidot takaavat sen, että hoito tuntuu mukavalta ja saa aikaan haluttuja tuloksia. Hänen kliinisen päättelyn prosessinsa on hyvin perusteltua, kun hän suunnittelee ja toteuttaa hoitoa.

  3. Tieteen ohjaamat narratiivit - Hyvä osteopaatti on tietoinen viimeisimmästä tutkimusnäytöstä ja on kiinnostunut yleisesti tieteestä. Hän ymmärtää, että tiede on paras tapa hankkia luotettavaa tietoa ja tuntee ammattikuntansa narratiivien historian. Hän perustaa työnsä, kuten manuaalisen terapian selitysmallit tieteelliseen tietoon ja kykenee muuttamaan ajatteluaan uuden tiedon tullessa julki. Hyvä osteopaatti kehittää ennen kaikkea ajatteluaan ja näkee sen elinikäisenä prosessina.

Kun tunnistat hyvän osteopaatin, pidä siitä kiinni. Tule testaamaan olisinko minä sinulle hyvä osteopaatti. Tule Bulevardille.

Varaa aikasi

Featured Posts
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page